keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kurainen koira on onnellinen koira :)


Tui ja Myy :)













Sukeltaminen mutaojassa on parasta!
















Ojanko kutsui tänäänkin. Tällä kertaa menimme sinne päästelemään höyryjä ennen kyläreissulle lähtemistä ja veimme synttärisankarille eli Merille Kiusiksen synttärilenkille ja agilityradalle :)

Meri lähti alkuun lenkille Kiun ja Sinnin kanssa ja minä jäin kentän nurkille juoksuttamaan Hoppua, Tuiketta ja Myttyä :) Likoilla oli hauskaa kuten aina. Nuoriso kävi polskimassa myös kuraojassa ja olivat sitten sen näköisiäkin, että hauskaa oli ollut ;) Me jatkoimme riekkumista kentän ulkopuolella vielä sittenkin, kun Meri ja Kiu menivät kiitämään radan puolelle.

Sitten olikin jo aika kiiruhtaa päivän seuraavaan hengailupaikkaan eli Katille Lintuvaaraan. Jätin Kiusan Merin ja Hopun seuraksi ja hurautin itse muiden kanssa matkaan. Kävimme kävelyllä Katin, Pepin ja Tuituin kanssa. Ihania kävelyreittejä sielläpäin! Oli oikein mukava lenkki ja pikkulikat saivat kulkea suurimman osan matkasta vapaina :) Tuike yritti saada Peppiä leikkimään sekä ulkona että sisälle palattuamme, mutta yhteistä säveltä ei oikein ole vielä löytynyt. Se ei kuitenkaan Tuituin hauskanpitoa häirinnyt, Tui osaa leikkiä yksinkin ja sai vielä kaverin Niklaksesta :)

Kurvasimme sitten illalla kotiinpäin Vuosaaren kautta ja haimme Kiusan messiin. Sillä oli ollut kivaa kyläilemässä ja Hoppu oli nauttinut äitinsä seurasta kovasti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti