sunnuntai 6. marraskuuta 2011

HSKH:n agikisat Purinalla

Tämä päivä vierähti Purinalla HSKH:n omissa kisoissa töissä, noh hetken radankin puolella ;) Pyöriskelin siellä jokapaikanhöylänä eli ylitoimitsijana, Kari hoiti aamu- ja minä iltavuoron.

Vimma oli revetä liitoksistaan päästessään piiiiiitkästä aikaa radalle tekemään vähän 'mielenterveysagia'. Lupasin sille etukäteen, että neitonen saa tehdä ainakin viisi hyllyä, mutta eihän mamman superhypertaitava Viiputti sellaiseen taipunut. Saatiin yksi kielto, kun minä huitaisin huolimattomasti yhdelle esteelle ja yliaikaa, kun Vii joutui odottelemaan minua kiellon lisäksi etenkin puomilla useamman sekunnin... Mutta Vimma oli siis aivan mahtavan loistava kuten aina ♥♥♥ Eikös yksi startti vuodessa ole aika hyvä tahti? No, ei Viipun mielestä, joten minun pitäisi ryhdistäytyä ja ilmoitella pikkuista kiitämään taas agiradoille.

Tuitui sai toimia maskottitehtävissä pitkin päivää eli se tapasi paljon ihmisiä ja jakoi ympärilleen positiivista aurinkoenergiaa ♥♥♥ Tuike on supersymppis! Mamman oma pieni ihanainen ♥ Tuike näkee nyt tuossa vieressä hirmuisesti unia silmät auki. Silmät tekevät aika hurjia liikkeitä eli taitaa olla melkoinen uni meneillään :)

Kiusa pääsi lenkille Merin ja Hopun kanssa. Mikäpä sen ihanampaa?! Ja minä sain pidellä Hoppua sylissä, kun katselimme koirien kiitämistä radalla. Hoppuli katsoi koiria ihanan rauhallisena, mutta erittäin kiinnostuneena ♥♥♥ Naama tuli pestyä huolella ja moneen kertaan. Hoppu on ihana!

Kisoihin osallistui melkoisen monta vauvaryhmäläistä ja kaikki olivat vallan päteviä! Ei totisesti tarvinnut hävetä :) Meidän ihanainen Zori nousi kakkosluokkaan upealla nollavoitolla =)

Saatuani loppujärjestelyt tehtyä ja hallin lukittua, vein oman lauman vielä kaahaamaan Ojankoon. Myttykin pääsi viimein vähän irrottelemaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti