lauantai 2. huhtikuuta 2011

Loppuelämän ensimmäinen päivä pe 1.4.2011







Aamupäivä meni suunnitellusti laiskotellessa ja rentoutuessa. Mieliala oli rento ja rauhallinen siihen asti, kun auto sanoi sopimuksensa irti iltasella. Hyvin siis alkaa...

Vähintään yhtä ponnekkaasti kuin minä yritän pitää yllä positiivista mielialaa, universumi iskee vyön alle huolellisilla täsmäiskuilla. Loppuelämän toinen päivä valkeni, mutta minun näkökenttäni pysyi suhteellisen sumeana, koska silmälasit olivat yön aikana kadonneet pöydältä. Syy katoamiseen löytyi pienen etsinnän jälkeen, kun käytännössä lähes tunnistamattomaksi möykyksi pureskellut sangat löytyivät koiran pedistä toisen linssin kanssa. Toinen linssi löytyi myöhemmin kovan etsinnän jälkeen. Kiitos Tuike. Elämä jatkukoon siis ilman autoa ja näkökykyä. Ihan reilua.

Jouduin siis käymään tilaamassa uudet lasit, joihin ei todellakaan olisi varaa, mutta eihän sitä ihan ilmankaan oikein voi olla. Onneksi on sentään aurinkolasit omilla vahvuuksilla siksi aikaa. Tunsin itseni kyllä aika hönöksi painellessani kaupungilla harmaana hämäränä päivänä aurinkolasit päässä ;)


Myy ja Tui ovat leikkineet tänään useampaan otteeseen painileikkejä. Molemmilla on tosi hauskaa, eikä ikäero näy missään :) Tuikeli tykkää Mytystä hirmuisesti ja nukkuu mielellään Mytyn vieressä, mahdollisimman lähellä. Myös Kiusa ja Tuike ovat leikkineet paljon keskenään. Siskokset tykkäävät kovasti toisistaan, vaikka Kiu välillä komentaakin Tuiketta vähän turhasta. Lähinnä kiihtyneenä ollessaan ulos mennessä/sisään tullessa.Myös siskokset nukkuvat mielellään lähekkäin ja molemmat 'hoitavat' toisiaan nuolemalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti