lauantai 8. tammikuuta 2011

Mitä se agility taas olikaan?

Torstaina eli loppiaisena kävimme Tuikkeen kanssa Lintuvaarassa moikkaamassa Peppi-shelttiä ja isäntäväkeään. Tuikkeen aktiivinen leikkiote oli Pepin mielestä vähän turhan painostava, mutta eivätköhän likat vielä löydä mieleiset juoksuleikit, kun lunta on vähemmän ja tilaa enemmän. Kun Peppi ei oikein innostunut leikkimään, Tuike otti sen sijaan ilon irti isäntäväestä ja huushollin tutkimisesta. Tuitui osallistui innolla uusiin asioihin kuten imurointiin ja takkatulen kohentamiseen :)

Kiusa lähti perjantaiaamuna Merin kanssa kohti Ahvenanmaata ja agilitykisoja. Herätys oli aamulla klo 4:30, epäinhimillistä, sanoisin. Heräsin kuitenkin ajoissa ja laitoin lapsosen matkaan. Toivotaan onnistumisen hetkiä!!

Tänään oli vuorossa treenien vetämistä Keravalla klo 9 alkaen, valitettavasti heräsin vasta klo 8:30, joten myöhästyin jonkin verran - taas :( Treenit menivät kuitenkin hienosti. Omien treeniryhmien jälkeen leikimme radalla pitkästä aikaa myös Vimman kanssa. Neitonen oli ihan täpinöissään, intoa piisasi hillittömän pitkän tauon jälkeen, maltti oli hetkittäin hiukan hakusessa. Neitonen toimi hienosti ja oli tosi onnellinen hommiin päästessään. Viipulla on edelleen ylipainoa, joten hypimme vain ihan miniminihyppyjä. Agilitytauko venyi yli puolen vuoden pituiseksi, joten pieni ruosteisuus ei ole yllättävää.

Tuike ei päässyt tällä kertaa hallille, mutta se sai juosta treenien jälkeen äiskänsä kanssa Viipun jäähdyttelyt :) Kotimatkalla käytiin kaupoissa ja mentiin vielä Ojankoon juoksentelemaan. Siellä on ihan hillittömästi lunta. Meillä ei taida olla mitään asiaa treenikentille vielä pitkään aikaan, tosi ärsyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti